Kære behandlere/patienter/interesserede.

Hermed tilbydes følgende seminar – LØRDAG 22. april 2023:

  • Effektiv smerteterapi og accelereret healing med unik elektroterapi (adaptiv impulsterapi).
    Accelerer heling og reducer smerter vha. kroppens egne ressourcer. For private og professionelle behandlere! Enkelt og non-invasivt. For alle som er nysgerrige, og ønsker at kende teorien bag denne meget effektive behandlingsmetode. Alle deltagere lærer om de utallige anvendelsesmuligheder apparatet har. Foredragsholder: Læge Christian Engelbert (Berlin).
  • Demonstration af den nye MedKey.
    Kom og oplev Læge Christian Engelbert demonstrere, hvilke fantastiske resultater med meget få kontraindikationer, der kan opnås ved anvendelse af teknikken. Christian viser et udpluk af, hvor mange tilstande der kan forbedres, samt hvor hurtigt og effektivt de kan opnås.

Der vil også være praktiske demonstrationer, med patientbehandling (hands-on) på kurset (kroniske smertepatienter/akutte sportsskader), så deltagerne kan se og diskutere behandlingsmulighederne.

Behandlingen er på ingen måde ubehagelig, og patienter i alle aldre kan opnå fine resultater! På kurset taler vi teori, og har praktisk behandling af diverse problemer. Det er muligt for kursisterne at prøve apparaterne, som også kan lejes (max. 3 måneder) eller købes.

Kurset er GRATIS, men tilmelding er nødvendig. Der er desværre kun mulighed for et begrænset antal deltagere, så “først til mølle”-princippet gælder.

Seminariet afholdes:

Grønnehaven 18, 3500 Værløse

Kl. 09:00-16:00

Tilmelding (Nødvendigt):

Henrik Mobil +45 2060 1617 (aften og weekend)

Telefon +45 4495 0902 (klinik – dagtimerne)

E-Mail: info@keytec.dk