medkey

Nøglefunktioner

Med tablet og Highpro scanner

Din nye medkey hjælper dig ved at dokumentere præcis hvor længe, ​​hvor vellykket og hvilke områder du har behandlet. Når de er gemt, kan disse oplysninger gengives igen og igen. Og alt dette automatisk med blot et par klik!

Intuitivt med IPS fuld berøringsskærm

Med det nye full-touch display kan din medkey betjenes mere intuitivt. Ved at scrolle og swipe kan du bevæge dig legende gennem forskellige menuer og låse displayet præcis, når du ønsker det. Hvert input bekræftes af lyd- og vibrationsfeedback . Selvfølgelig kun hvis du ønsker det!

Legende let håndtering

Hvert fast program er endnu mere variabel takket være de ekstra muligheder “blød” og “intensiv” og forfiner adgangen til din patients individualitet. Dette resulterer i i alt 30 variationer, som du kan tilføje med et enkelt klik. Hvad ingen skal lære udenad, virker selvfølgelig i hverdagen gennem en legende enkel håndtering af terapien.

Nem opladning takket være induktion

Du kan nemt oplade din medkey takket være induktion. Bare sæt den i basestationen, færdig. Med basestationen kan du også oplade din smartphone på samme tid ved at placere den på forsiden.

Den seneste generation af smertebehandling

Den nye medkey er vores mesterværk. Det rykker grænserne for, hvad der er muligt og runder nøgleserien fra producenten Keytec af. Sammen med tastaturet mestrer det det definerede krav om at muliggøre endnu hurtigere, mere præcis og mere individuel terapi med lethed. Uanset om det er i det overordnede udseende eller i den tekniske finesse, er medkey’en innovativ i alle detaljer. Dette gør den til den perfekte assistent for læger og terapeuter, især for teams i større faciliteter.

Highpro scanner

Et perfekt team: Highpro scanner og tastatur

Med den revolutionerende Highpro scanner kan du i realtid grafisk vise hver bevægelse på din patients krop. Highpro scanneren er et udskifteligt hoved til din medkey. Den her semi-kunstig intelligens, en bevægelsessensor og en integreret autonom mikroprocessor. Highpro scanneren kommunikerer uafhængigt med medkey, via et bussystem. Resultaterne sendes live til tastaturet og vises grafisk i realtid.

Tastatur

Dokumenter og vis din succes

Tastaturet dokumenterer hvilke områder, samt hvor længe og vellykket du har behandlet med medkey. Du kan således dokumentere dette overfor dine patienter og kollegaer. Dokumentation på behandlingen, kan automatisk og til enhver tid hentes frem igen af dig og dine kollegaer. Med de mange forskellige funktioner er tastaturet et multitalent, der bliver en individuel og uundværlig hjælp for dig og dine kollegaer. Realtidsscreening gør selv vanskelige terapiprocessor let tilgængelige, såsom behandling af meridianbaner og akupunkturpunkter. Tastaturet indeholder også terapivejledning og et mediebibliotek. Du kan se behandlingsprocessen på div. videoer.

Referencer

Gesa Krause benytter dagligt Sanakey – Tysk rekordindehaver 3000 meter forhindringsløb.

Deutscher Judobund – Bliver behandlet af Marco Welz og physiokey 1x Bronze i Rio 2016.

Når Robby Clemens går fra Nordpolen til Sydpolen – er physiokey altid med. Vi ønsker ham held og lykke på sin vej til at skabe det umulige!

„Physiokey er altid med“ siger Sandra Gal (Professionel golfspiller)

Læs yderligere referencer fra brugere af Physiokey