fysiokey

physiokey

til smertebehandling og dysfunktioner

Brug physiokey-behandlingen til at behandle patienter i alle aldersgrupper med en bred vifte af klager. Den praktiske og mobile enhed stimulerer kroppens selvregulering gennem bioadaptive impulser. Påvirkningen af ​​det vegetative nervesystem og dermed på kroppens egne tilpasnings- og reguleringsprocesser styrker immunforsvaret. Dette viser kroppen en måde at helbrede sig selv på. Målet med behandlingen er hurtig smertelindring og funktionsforbedring.

Erfaringerne med physiokey terapien over en periode på syv år, gør det muligt at konkludere, at over 80 % af patienterne rapporterer en væsentlig ændring i deres symptomer efter behandlingen.

Det funktionelle princip for bioadaptiv impulsterapi

1. Pulslevering

Den første impuls udsendes i physiokey’en, så snart der er hudkontakt

2. Impulsabsorption

Denne impuls kommer dog kun ind under huden inden for en tiendedel af en millimeters rækkevidde. Hudens receptorer behandler denne stimulus.

3. Impulstransmission

Efter impulsen er modtaget af kroppen, videregives informationen til det spinale og neurohumorale niveau.

4. Impulstilpasning

“Responsreaktionen” i form af en ændring i vævsdæmpende egenskaber måles med fysiotast inden for mikrosekunder. Den fornyede impulslevering er da allerede tilpasset denne “kro

physiokey-designet er gennemtænkt ned til mindste detalje

1
2
3
1

Udskiftelig elektrode

Det udskiftelige hovedsystem er robust og nemt at bruge. Takket være de forskellige udskiftelige hoveder, som fås separat, er din physiokey særlig fleksibel. På den måde kan du nemt bestemme hvilket udskifteligt hoved der skal bruges til den respektive terapi.

2

Keyphoresis sideelektroder
Sideelektroderne er nødvendige til keyforese som modelektroder til elektroden på det udskiftelige hoved. Du rører ved dem automatisk, når du bruger physiokey, din kontakt udløser elektrodeeffekten. For at gennemføre kredsløbet skal der være hudkontakt med patienten.

3

TFT touch display
Takket være touch-displayet kan din fysionøgle betjenes intuitivt. Naviger nemt gennem de forskellige menuer og tryk på den ønskede mulighed. Det nederste og øverste område af displayet låses automatisk efter 3 sekunder, det midterste display yderligere 5 sekunder senere. For at låse skærmen op skal du blot trykke på startknappen.

Præcis præstation

Med den etablerede physiokey lokaliserer du tilgængelige områder til terapi i første trin. Disse understøttes og specificeres af dobbeltevaluerede måleværdier, som vises på TFT-displayet. Det andet trin er en præcis, intensiv behandling.

Leveringen af ​​physiokey-impulserne ændrer sig konstant på grund af impedansmålingerne. Samtidig kan serier af målinger automatisk informere, hvornår en behandling kan afsluttes. Med “Keyphoresis” har du en ekstra mulighed. Dine kollegaer bruger denne modificerede form for iontoforese efter physiokey-terapien til at arbejde eksterne midler såsom salver og cremer ind i huden.

Referencer

Gesa Krause benytter dagligt Sanakey – Tysk rekordindehaver 3000 meter forhindringsløb.

Deutscher Judobund – Bliver behandlet af Marco Welz og physiokey 1x Bronze i Rio 2016.

Når Robby Clemens går fra Nordpolen til Sydpolen – er physiokey altid med. Vi ønsker ham held og lykke på sin vej til at skabe det umulige!

„Physiokey er altid med“ siger Sandra Gal (Professionel golfspiller)

Læs yderligere referencer fra brugere af Physiokey