Referencer

Referencer

Fra brugere af keytec teknologien.

Flemming & Jane

Min mand og jeg fik fortalt om et nyt behandlingsalternativ ved brug af scenar terapi. Normalt er jeg ret skeptisk og vil gerne se at det nu også virker inden jeg kaster mig over nye ting.

Men den beskrivelse vi fik omkring Scenar terapi og også nogle af de positive historier vakte vores interesse.

Vi fik muligheden for at deltage på et kursus/seminar hvor både teorien, teknikken og brugen af Physiokey blev gennemgået. Samtidig var en tidligere kronisk smerte patient med som kunne fortælle om et hel fantastisk forløb i forhold til hendes diagnose. Det var meget givende at høre men ikke mindst se de resultater det havde affødt.

Den første halvdel af seminar dagen omhandlede introduktion vedr. scenar-terapi, symptomer der skulle behandles samt hvordan Physiokey kan bruges.

Selve seminariet blev afholdt af Christian W Engelbert fra Berlin som er en super god formidler på området.

Christian førte os igennem dagen med rigtige gode eksempler, afprøvninger af Physiokey m.m.

Den anden halvdel af dagen gik på øvelser hvor vi selv fik mulighed for at afprøve Physiokey’en. Vi havde selv et par områder, som vi ville afprøve. En af disse var pludselig opståede smerter over lænden.

Vi brugte Physiokey’en i ca. 10 minutter på området -og et par timer efterfølgende var smerterne væk. Vi var meget overrasket men samtidig også begejstret over, at der ikke skulle mere til.

Efter kurset fik vi lov at låne en Physiokey’en, da vi gerne ville have lidt mere erfaring, inden vi tog den endelige beslutning omkring køb af apparatet.

Et andet behandlingsområde var achillessenen som i lang tid har drillet når jeg skal ned af trappen efter at have sovet. Udfaldet efter 10-15 min. behandling var, at jeg den efterfølgende nat/morgen kunne gå normal ned af trappen uden at skulle kompensere pga. smerter.

Generelt har det været meget positive oplevelser vi har haft, og vi har efterfølgende valgt at købe vores egen Physiokey – således at løbeskader og andre fitness skader kan imødekommes, eller helt elimineres.

Vi må bare se i øjnene at vi ikke bliver yngre og at evt. skader næste er uundgåelige. Så hvorfor ikke forebygge og tage skader i opløbet, frem for at helbrede når skaden er sket – vi er ganske enkelt blevet kæmpe fans af vores Physiokey…

Flemming og Jane

Marian

Min mand Frank, brækkede anklen da vi var på skiferie. Han kom hjem til Danmark og skulle opereres, have sat skruer i anklen. Han havde rigtig mange smerter, og tog mange smertestillende piller. Så gav jeg ham  Scenar   på benet om aftenen.

Næste dag fortale han mig at han ikke var vågnet om natten for at tage smertestillende piller. Ej heller var der behov for det de næste dage. Så det var bare at fortsætte med Scenar.

En meget glad bruger.

Marian Dysted

Kalle Timann Jensen

Jeg bruger Physiokey ved overbelastningsproblemer, og mærker en markant acceleration af de inflammatoriske processer i forhold til konventionel terapi.
Min fornemmelse er, at ømheden i både sener og muskler mindskes mere eller mindre momentant.

Kalle Timann Jensen

Anne

“Jeg har en muskelsvindsygdom (HMSN), og som følge heraf, har jeg nedsat muskelkraft i de ydre ekstremiteter (underben og underarme). Mine ankler og håndled er svært belastede, og jeg har gennemgået et utal af operationer i fødder og ankelled for fortsat at kunne gå uden at falde.

Ved min sidste operation i september 2015, foretog lægerne en fjernelse af venstre ankelled (artrodese). Jeg har således i 18 måneder ikke kunnet støtte på venstre ben uden svære smerter – ligesom jeg ikke har kunnet gå uden skinne og smertestillende medicin (Ketogan).

Den 4. februar fik jeg min første (smertefri) behandling med Physiokey. Det tog ca. 30 minutter – hvor Christian behandlede anklen og arvævet med lette strøg af apparatet.

Min umiddelbare reaktion, da jeg rejste mig fra briksen, var, ar jeg skulle skynde mig at få min skinne på igen, selvom det første trin på gulvet var smertefrit! Jeg tog først skinnen af om aftenen – uden nogle forhåbninger.

Den nat sov jeg for første gang en uafbrudt søvn i 18 måneder! Næste dag gik jeg helt uden min skinne og UDEN SMERTER – så almindeligt, som man kan gå med et stift ankelled. Der har siden været lidt smerter af og til, men i dag 8. februar – 4 dage efter Physiokey, går jeg stadig uden skinnen. Hævelsen omkring min stive ankel er mindre, og arvævet er ikke længere knudret, inflammeret og hævet.

Det er glat og lyst og betydeligt pænere end for 4 dage siden! Jeg anser mit møde med Henrik, Christian og Physiokey som intet mindre end et mirakel. Det er som om jeg har fået min fod, min søvn og mit liv tilbage. Det er uden tvivl den bedste behandling og vildeste oplevelse jeg nogen sinde har haft!

Roya

Jeg glæder mig og på en måde som tidligere behandler føler mig forpligtet til at dele min vidunderlig oplevelse med jer.

En vidunderlig oplevelse med PHYSIOKEY på en 2 dages kursus om SCENARTERAPI som jeg blev inviteret af min dygtige tandlæge Henrik.

Mine smerter går tilbage til den gang jeg var 16 år gammel, hvor jeg faldt af min hest.
Siden 1981 har jeg prøvet alverdens alternative behandlinger. Til sidst blev jeg selv behandler, og åbnede min egen lille private klinik – for at hjælpe venner og bekendte.

Jeg var så uheldigt at jeg havde 2 uheld efter hinanden i 2016.
Først blev jeg skubbet hårdt under en film optagelse, og så var jeg impliceret i et trafik uheld (total skadet bil), den 19. December 2016.

Udover smerter fra nakken, 3 diskos prolaps, knæ problemer og sovende hænder. Det værste var dog de voldsomme smerter i mine hænder, som gav mig tårer i mine øjnene hver eneste morgen.

Så stor var overraskelsen, efter weekend kurset i Scenarterapi.  Hvor jeg efter et par behandlinger med Physiokey, vågner uden smerter i min hånd om morgen. Dette er bare så fantastisk, og alle som lider af smerter skulle prøve det. Mine hænder sover stadigvæk, men jeg er overbevist om, at det også forsvinder efter nogle flere behandlinger.

På kurset, oplevede jeg også, at en af deltagernes ar på benene – efter en kort behandling med PHYSIOKEY, så meget bedre ud. Det er helt utroligt!

Jeg er virkelig begejstret, og  sikker på at mange vil kunne få gavn af denne revolutionerende behandlings metode.

Tak, fre en meget taknemmelig patient

Roya Hoffmeyer

Stephan

Værløse 12/9-2017

Den 6. marts 2017 hvor jeg gik på taget (Arbejder som tagblikkenslager/erhvervsklatre) lidt køligt, men ikke koldt vejr. Makker er firet ned i tagrender hvor han fylder en spand med slam fra tagrenden som jeg skal trække op, tømme og sænke ned til ham igen. Taget er fladt på toppen og er en rimelig nem opgave. Da jeg har trukket første spand halvt op af den skrå tagflade, sætte den sig fast i en tagsten. Jeg læner med frem og med strakt arm prøver jeg at løfter spanden fri af tagstenen. Jeg mærke et smæld i ryggen lige over lænden og stå fastlåst i let foroverbøjet stilling. Makker kommer til undsætning og vi må afslutte, kan ikke arbejde mere på grund af smerte i ryggen.

Så gå det ellers med læge, kiropraktor, massage, fysioterapi, udstrækning, gymnastik, men ingen engenlig bedring. Kan knapt holde mig kørende på stærke pille, og kan ikke holde mig oprejst en hel arbejdsdag.  Det kniber gevaldigt med at udføre/passe mit arbejde.

Kommer så gennem MR scanning, mv. flere læger – Tjaa Det hjalp mig bare ikke noget som helst.

Resultat var: Min ryg er slidt og mærket efter 35 år som håndværker, en del K1 og K2 men ingen K3, diskusprolaps eller andet tydeligt galt. Så der var ikke meget, de kunne gøre sagde de. Og udskrev nogle stærkere piller.

6/9-2017 skulle jeg til tandlæge, men måtte melde afbud. Ville ikke kunne ligge ”stationært” i en tandlægestol bare 5 minutter.

9/6-2017 Skal min kone til samme tandlæge, hvor han (Vores tandlæge Henrik) spørge til mig. Ja det går bare skidt, med min mand svare hun. Han har været hårdt ramt med hold i ryggen i de sidste 3 måneder nu…. Henrik spørger om jeg kunne være interesseret i at komme til en workshop hvor en tysk professor skal demonstrere et helings apparat (Physiokey) Det tro hun næppe er noget for mig, men hun vil spørge.

Det er rigtigt, normalt ville jeg aldrig stille op til sådant et workshop show, never… Men efter 3 måneder med smerte, stærke pille flere gange dagligt, svært ved at passe job, så griber man selv et knækket halmstrå i håb om bedring.

Så jeg tager af sted til Roskilde samme fredag aften. Komme ind i et lokale med ca. 20 personer og fortæller min overstående historie til forsamlingen. Den tyske professor bede mig tage trøje, bukser og strømper af. Beder mig foretage nogle små øvelser, bukke mig fremover, løfte ben, arme mv. alt imens han betragter mig. Jeg skal så lægge mig op på hans briks, hvor han efterfølgende behandler mig med sin ”håndbruser” jeg skal en gang imellem selv lave lidt ryg bevægelser, mens han massere mig med sit apparret. Efter ca. 15 minutter skal jeg rejse mig og lave de samme øvelser som jeg lige havde gjort for ham.

Og her kunne historien lige så godt ende, Hvor før jeg lagde mig på hans briks havde nævnt smerte til 8 på en 10 skala, vil jeg nu sige 3-4. og de smerte var relateret til de ryg- mavemuskler der krampeagtigt havde holdt mig oprejst i 3 måneder. Det søm jeg havde følt stukket i ryggen lige over lænden, var væk og har været det siden. Professoren ville dog gerne se mig næste dag, til en ekstra ordinær opfølgning.

Jeg kørte hjem, og skulle af ren vane til at ”kravle” ud af bilen. Men hold nu kæft, var slet ikke stiv og låst i ryggen efter de 45 minutter i bilen. Før brugte jeg gerne 3-5 minutter på at rette mig op, før jeg kunne gå efter en længere køretur. Kørte så igen til Roskilde lørdag formiddag, og måtte erkende at mine problemer var væk. Havde ikke længere smerter i ryggen og havde ikke spist en pille siden han behandlede mig aften før. Han spurgte om jeg havde andre problemer, Fik behandling på en tennisalbue, som dog ikke var i ”udbrud” men ofte drillede mig. Har ikke mærket til den siden heller.

Min Konklusion er helt sikkert at PHYSIOKEY i de rette hænder, kunne hjælpe mig på 15-30 minutter, hvor jeg ingen anden virksom hjælp kunne finde frem til i 3 måneder hos de etableret eller alternative behandlere…

Så med denne lille glædes historie vil jeg gerne takke Dr. Christian Engelbert, Henrik Sørensen og PHYSIOKEY

Stephan Rambow.

P.S. Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte mig på:

sr@blikob.dk

Eller tlf. 2086 4051

Nadia

Jeg fik punktblødninger i hjernen efter en soloulykke i bil, og skadet frontallapperne, som har medført at jeg har en følelsesforstyrrelse fra top til tå i min venstre side.

Jeg har lidt meget af hovedpine bl.a. pga. piskesmæld. Jeg er meget træt, og har mistet al min energi. Jeg kan derfor ikke have så mange ting i mit hoved, på en gang.

Mit venstre knæ har knækket sammen, lige siden ulykken, da jeg fik airbaggen i hovedet, var bevidstløs og efterfølgende intet husker intet fra ulykken.

Desværre blev mit syn også påvirket, og min venstre kind hævede sig helt op. Jeg har efterfølgende været til genoptræning hos Hjerneskadecenteret på Amager, i et halvt år hvor jeg lærte at forstå, kende mig selv og min kropssignaler.

Jeg havde konstant hovedpine, følelsesforstyrrelser, og ondt i nakken efter piskesmældet. Jeg kunne ikke sove om natten. Jeg har prøvet alt fra fysioterapi, akupunktur, kinesiske behandlinger, naturmidler, kranio-sakral terapi som har været dejligt og afslappende, men ikke haft en speciel virkning. Jeg har samtidig også trænet 3 til 4 gange om ugen i et fitnesscenter.

Men allerede efter den 1. behandling med Physiokey,  mærkede jeg en kæmpe forskel.

Da jeg kom hjem efter min behandlingen, var jeg så træt at jeg lagde mig i min seng hele aftenen. Efter en stund, begyndte jeg at mærke mange underlige ting under min hud, ligesom om der var en aktivitet i gang i mine nerver.

Jeg føler nu, at jeg har lettere bevægelighed i min venstre side af  kroppen. Den stivhed som jeg mærkede før, er ikke det samme mere. Selvom mit ansigt ikke blev rørt, føler jeg også en lille forbedring i venstre del af ansigtet.

Det er som om at jeg mærkede mine nerver, bevæge sig i mit ansigt. Den stivhed jeg også følte i mit ansigtet har også forbedret sig! Det hele føles så uvirkeligt, at det er svært at forklare.

Jeg har nu i alt fået 4 behandlinger med Physiokey, og har for hver behandling følt en kæmpe forskel.

Jeg har tidligere ikke kunne tåle for meget støj, musik eller lys, da jeg så fik hovedpine. MEN nu er min hovedpine er virkelig VÆK!

Jeg har ikke haft hovedpine en eneste gang, siden den seneste behandling. Det har givet mig fornyet energi. Ja selv mit knæ knækker ikke sammen mere.

Jeg havde opgivet ALT håb om at finde en behandling, der virkelig kunne gøre en ekstrem forskel for mig i min hverdag, så jeg kunne få mit normale liv tilbage!

Jeg opsøgte også speciel læger, som ikke havde nogen effekt. Jeg fik at vide at skulle lære at acceptere forandringen i mit liv og prøve at finde nye måder at leve med det på.

Det var helt tilfældigt at Henrik tilbød mig Scenarterapi med Physiokey, efter at jeg havde fortalt ham min historie. Det har ændret så meget for mig, og bare tanken om at min hovedpine er væk, vækker så mange glade følelser indeni mig.

Jeg håber inderligt at Scenar terapien, bliver mere udbredt,  så det kan hjælpe andre mennesker og gøre en forskel for dem, ligesom det har gjort for mig.

Nadia Lindblad

Jan-Willem Luijters

3 weeks prior to my first Ironman (3,8 km Swim, 180 km Bike and 42 km Run) I was desperate since the pain in my hips caused me to stop running for already 1 month and nobody was able to help.

Through my network I was advised to try out the Physiokey so I looked for a local Doctor in Berlin where I live. Luck was on my side since CHRISTIAN W. ENGELBERT M.A., has his practice around the corner from my house so my first treatments that really made a difference became a fact.

Since I work regularly in Copenhagen, also the location of the Ironman race 19.08.2018, Christian advised me to seek contact with INA BEITER, which I did. Ina dotted the i’s and crossed the t’s with the Physiokey and some personal initiatives.

Bottom line: I finished my first Ironman within 12 hours despite the fact I had to stop running 7 weeks prior to the start of the race!

“My race was perfect! I did not feel anything during the first 30 k of the marathon. The last 10 k a minor pain started and I managed to kill it with paracetomol.

Thank you both very much for making my dream come true to finish an Iron Man!

I will reach out to you Christian after your vacation and my travels.”

Cheers,

Jan-Willem Luijters

Physiokey anvendes af tusindvis af læger og andre behandlere på hospitaler og private klinikker.

Særligt blandt elitesportsfolk er Physiokey blevet populær. Flere landshold og individuelle topatleter i mere end 20 dicipliner, bruger apparatet til hurtigere restitution.

Se video omkring Physiokey (Tysk), med Dr. Christian Engelbert.